PowerPoint
 

Flemming Birch-Olsen
Communications
PowerPoint services
 
Baggrund
Stifteren af fbo-com har 16 års erfaring som baggrund for at skabe præsentationer. Flemming Birch-Olsen blev den 1. januar 1984 ansat i ST&O ComputerVisuals i Amaliegade 45 i København. Firmaet var det første firma i Danmark, som brugte computer til at producere grafiske lysbilleder. Man havde i adskillige år skabt nogle af landets bedste, største og dyreste lysbilledshows for bl.a.  Carlsberg og Novo. Ved brug af computerteknologi var det muligt at ændre, tilføje og slette hurtigt - ting som tidligere havde taget dage at lave fotografisk.

ST&O's succes blev fulgt op af adskillige andre virksomheder, der i computergrafik så en oplagt forretningsmulighed. Firmaer som Diagraf, ComColor og ColorGruppen fulgte hurtigt med og i 1985 var Flemming Birch-Olsen medstifter af firmaet Data-Dias, som i perioden 1985-2000 servicerede en lang række af landets største virksomheder.

I august 2000 stiftede Flemming Birch-Olsen fbo-com, som nærmest kan betegnes som et computergrafisk værksted, hvor hver enkelt opgave behandles som guldsmeden former et smykke eller snedkeren en dør - med andre ord: Her er der ikke tale om samlebåndsarbejde, men her lægges sjæl i enhver opgave.

Hvilke opgaver løser fbo-com:
Fremstiller præsentationer i PowerPoint fra bunden eller fortsætter dér, hvor kunden er kommet til kort. For reklamebureauer er det specielt interessant, at fbo-com konverterer præsentationer lavet på MAC i fx QuarkXpress til PowerPoint på PC. Udover fremstilling af PowerPoint præsentationer fremstiller fbo-com også lysbilleder fra PowerPoint, samt står for produktion af digitalt printede overheads og plakater fra samme program. 

Hvad koster det?
I modsætning til hvad der i øvrigt er gældende i branchen, debiteres alle 'kreative' opgaver på tid, dog debiteres fremstilling af lysbilleder, overheads og plakater til gældende markedspriser.

  • Timeprisen udgør for tiden kr. 350,-. Denne pris gælder både i selve produktionen, samt i møder og den transporttid der medgår til møder. 
  • Lysbilleder koster kr. 95,-/stk - intet tillæg ved større billedfiler, til gengæld er prisen ufravigelig.
  • Overheadfremstilling formidles og prisen afhænger af den kvalitet der efterspørges - fbo-com sørger for, at du får det rigtige produkt til den rigtige pris.
  • Plakatfremstilling formidles og prisen afhænger ligeledes af den kvalitet der efterspørges -  fbo-com sørger for, at du får det rigtige produkt til den rigtige pris.

... alle priser er ekskl. moms

Hvor finder jeg fbo-com?

fbo-com
Kongshaven 73
2500 Valby
Tlf./Fax: 36 30 80 84
Mobil: 20 98 80 84
Email: powerpoint@fbo-com.dk
  Services
PowerPoint
Historien
Gode råd
Tips & Tricks
Genveje
Baggrunde
Templates
Services

Hjem

fbo-com


Der er -4046 dage, -9 timer, -9 minutter og -4 sekunder til Jul Userlog Couldn't connect to MySQL server!